Wpis z mikrobloga

Hej, z przykrością zawiadamiam, że nie podołałem zadaniu prowadzenia tagu. Z wpisu nas wpis osób zainteresowanych było coraz mniej. Licząc po plusach zakładam, że w tej chwili pisanie każdego z raportu zajmuje mi więcej czasu niż wszystkim obserwującym tag jego przeczytanie. Dziękuje wszystkim, którzy byli ze mną do końca
#bananowaekstraklasa
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z wpisu nas wpis osób zainteresowanych było coraz mniej. Licząc po plusach zakładam, że w tej chwili pisanie każdego z raportu zajmuje mi więcej czasu niż wszystkim obserwującym tag jego przeczytanie.

@JozefBezbeck: Czyli Ty to robiłeś dla plusów i atencji a nie dla tworzenia fajnej treści?
  • Odpowiedz
@JozefBezbeck: tak szczerze, to ja się trochę odbijałem, bo po prostu nie chciało mi się czytać takich ścian tekstu. Gdzieś też uleciała taka lekkość i humor tych wpisów przez to. Szkoda. Możliwe, że gdyby się ograniczyć do ciekawostek z danej rundy, to byłby większy odzew, a Ty też nie musiałbyś tyle czasu na to poświęcać
  • Odpowiedz
@Docnt: Masz trochę racji, widocznie nie trafiłem z formułą. Myślę, że szukanie ciekawostek byłoby jeszcze bardziej czasochłonne, bo trzeba by się dokładnie wgłębiać w sytuację w każdej lidze. Tutaj sporo pomogłaby rozbudowana społeczność, który podpowiadałaby tematy, które można by opisać w następnym odcinku. Tego trochę zabrakło
  • Odpowiedz
@miki4ever: Mam nadzieję, że Ci się uda. Samo symulowanie rzeczy daje dużo frajdy, zamierzam dalej ciągnąć moją tylko do pisania straciłem motywacje. Może uda nam się porównać wyniki ekstraklasowiczów np. po 30 latach od startu
  • Odpowiedz
@mroznykasztan: A tak. Wiedziałem, że taki komentarz się pojawi. To oczywiście twój pierwszy na tym tagu. Plusy służyły mi jako wyznacznik zainteresowania i jeśli takowego nie ma to dalsze pisanie trochę mija się z celem
  • Odpowiedz
Hej, z przykrością zawiadamiam, że nie podołałem zadaniu prowadzenia tagu. Z wpisu nas wpis osób zainteresowanych było coraz mniej. Licząc po plusach zakładam, że w tej chwili pisanie każdego z raportu zajmuje mi więcej czasu niż wszystkim obserwującym tag jego przeczytanie. Dziękuje wszystkim, którzy byli ze mną do końca

#bananowaekstraklasa

@JozefBezbeck: Dzięki mirku :)
Jak będziesz miał symulacje po 30 latach, to zrób może podsumowanie czy coś :)
  • Odpowiedz
@JozefBezbeck: kurdeeee szkoda, że nie przebijały się do gorących wpisy, bo byłem wielkim fanem i jakoś ostatnio zastanawiałem się, co stało się z tą serią. Dzięki za poświęcony czas wypiłem niejedną kawę z Twoimi wpisami!
  • Odpowiedz