#rozdajo #perfumy śmierdziela, którego polecały wykopki, my nie czytali, a tera cza oddać!
Lalique Encre Noire Sport
Totalnie mi nie podpasowal, a ze Zieliński strzelił gola to wysyłka paczkomatem na mój koszt (albo raczej inpostu) ( ͡°͜ʖ͡°) Kupiłem na Allegro od użytkownika bukiet_emocji, podobno oryginał.
Losowanie mirkorandomem jutro w ciągu dnia. Wystarczy zaplusowac ten wpis. Udziału nie biorą fani patusiarskich MMA i innych patusiarskich rozrywek.
Jako ze kod na paczkomat jest ważny jeszcze 3 dni to po losowaniu czekam na informacje zwrotna do godz 22. Nie odezwiesz się to ponawiam losowanie.
@Fudgehog: a zaplusuję, bo może wygram, a jestem ciekawy jak pachnie odmiana „sport”. Od różowej dostałem na rocznicę zwykłego Lalique EN i jedyne co mogę powiedzieć, to to że jest ciekawy, inny. No i kot mi wariuje jak go rozpylę, ale nie znalazłem w składzie kocimiętki ( ͡°͜ʖ͡°)
Śniadanie zjedzone, będę losował. Rozdajo przekroczyło najśmielsze oczekiwania - 1400 chętnych! Zaraz wylosuje szczęśliwca, sprawdze czy nie przepada za fameMMA i innym dziaostwem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Fudgehog Trochę mi zajęło zebranie się z odpowiedzią ale muszę przyznać, że wyjątkowo sprawnie poszło #opdelivered Zapach prima sort, w weekend będzie testowany wśród ludzi. Piękny to był konkurs, nie zapomnę go nigdy ( ͡º͜ʖ͡º)
Lalique Encre Noire Sport
Totalnie mi nie podpasowal, a ze Zieliński strzelił gola to wysyłka paczkomatem na mój koszt (albo raczej inpostu) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kupiłem na Allegro od użytkownika bukiet_emocji, podobno oryginał.
Losowanie mirkorandomem jutro w ciągu dnia. Wystarczy zaplusowac ten wpis. Udziału nie biorą fani patusiarskich MMA i innych patusiarskich rozrywek.
Jako ze kod na paczkomat jest ważny jeszcze 3 dni to po losowaniu czekam na informacje zwrotna do godz 22. Nie odezwiesz się to ponawiam losowanie.
Rozdajo przekroczyło najśmielsze oczekiwania - 1400 chętnych! Zaraz wylosuje szczęśliwca, sprawdze czy nie przepada za fameMMA i innym dziaostwem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ownD w PW poproszę numer tel i kod paczkomatu. Czekam do 22 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potwierdzenie z losowania w załączniku.
Trochę mi zajęło zebranie się z odpowiedzią ale muszę przyznać, że wyjątkowo sprawnie poszło #opdelivered
Zapach prima sort, w weekend będzie testowany wśród ludzi.
Piękny to był konkurs, nie zapomnę go nigdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Będą w drzwiach się dusić ( ͡~ ͜ʖ ͡°)