Wpis z mikrobloga

W robocie na przerwie dziewczyna do mnie zagadała na temat mojego jedzenia i potem jak jej odpowiedziałem to powiedziała, że jestem dziwny. Pewnie będzie wszystkim o tym p-------ć i już będę skończony w tej robocie. W taki sposób można sobie szybko zepsuć reputacje.
#przegryw #neet
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smasher69: Ja p------e takie lalunie są najgorsze
Tak samo miałem kiedyś w akademiku, wszedłem do kuchni, siedziały jakieś 2 psiapsiuły, powiedziałem "hej", odpowiedziały, umyłem naczynia i gdy wychodziłem, słyszałem za plecami takie trochę szeptem "ale dziwny nie?"
W------e, to one są k---a dziwne xD
  • Odpowiedz
@Keiro: Każdego dnia zjadam przecier z owoców, kiełki, tofu, czosnek w kapsułkach, piję rano tran, wyeliminowałem cholesterol i tłuszcze zwierzęce, oprócz tego tranu z rana. Dzięki temu nie boję się o moje płuca, serce i nerki i dlatego nie pozwalam palić w wozie. Dym szkodzi na cerę i cebulki włosów.
  • Odpowiedz
Dzięki temu nie boję się o moje płuca, serce i nerki i dlatego nie pozwalam palić w wozie. Dym szkodzi na cerę i cebulki włosów.

@Smasher69: wszystko fajnie, ale lepiej się zajmij trucicielami z okolicy, co ci niszczą zdrowie dymem z komina. Jak jesteś z Mazowsza, to od stycznia zakaz palenia kopciuchami. Zgłaszać i patrzeć, czy równo puchnie i znowu zgłaszać. A już dziś możesz im zostawić list, że będziesz
  • Odpowiedz
@Smasher69: teraz listy i maile do firmy, od stycznia telefony i zgłoszenia przez aplikacje mobywatel. Kary 500 zł, a nawet grzywny 5000 nadawane przez sąd. Piszesz, że mają ostatnią szansę na dofinansowanie, potem tylko kary. Poza tym piszesz, jak mają poprawnie palić w piecu, żeby nie było dymu, odsyłasz na np. czysteogrzewanie.pl. Jak nie zgłosili kopciucha to kara nawet 5000. Od października w Wawie całkowity zakaz palenia węglem. Jeszcze jest
  • Odpowiedz