Aktywne Wpisy

NijuGMD +1668
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +29
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz

@Cierniostwor: jeszcze bardziej, u nas jest trochę profesji w których się dobrze zarabia, na Ukrainie zarobki są niższe niż w Polsce przecież ogólnie dużo a ludzie w IT zarabiają dla zagranicznych klientów no jak w Polsce często plus jeszcze podatki były atrakcyjne. Teraz nie wiem jak jest, wiadomo problemy z internetem i prądem nie służą pracy w IT
https://translate.google.pl/?sl=ru&tl=pl&text=%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA%0A&op=translate
źródło: comment_1669298218m7sqI0MDDONHcpPuLzYqyB.jpg
Pobierz"ł" jest twarde, ale "l" już jest miękkie - a w ruskim służy
Są wyjątki. Limany, Lisiczański i inne cyfry. Nie spotkałem się nigdy z "myłycyją", ale z "miliciją" już owszem. Ukraińskie "I" jest po prostu ruskim "i", które przetrwało reformę ortografii z 1917.