Aktywne Wpisy
Sayuri90 +3
Ogłaszam #konkurs na nazwę firmy. Ma to być jednowyrazowa nazwa, słowa które mogą pomóc to: declaration, declare, processing, procedure. Nazwa ma nie istnieć w google np EXAMPLO. Dla autora najlepszej nazwy 50zl na pyszne.pl
#p0lka #przegryw #incel #blackpill
Patrzcie i uczcie się p0lusy!!! Widzicie dlaczego kobiety kochają Turków? Bo oni kochają nas i potrafią tę miłość okazywać!!! Potrafią kobietę czcić i obdarowywać prezentami, wyznają miłość częściej niż od święta i pielęgnują swoje związki. A nie jak wy - myślicie, że należy się c!pa z przydziału i nie potraficie kobiecie nic zaoferować. Nawet nie potraficie być mili. A taki Turek nieba kobiecie uchyli, pokaże świat i chce
Patrzcie i uczcie się p0lusy!!! Widzicie dlaczego kobiety kochają Turków? Bo oni kochają nas i potrafią tę miłość okazywać!!! Potrafią kobietę czcić i obdarowywać prezentami, wyznają miłość częściej niż od święta i pielęgnują swoje związki. A nie jak wy - myślicie, że należy się c!pa z przydziału i nie potraficie kobiecie nic zaoferować. Nawet nie potraficie być mili. A taki Turek nieba kobiecie uchyli, pokaże świat i chce
może ktoś z Was będzie zorientowany w temacie i mi pomoże.
Kończy mi się umowa na telefon oraz internet i szukam takiej konfiguracji:
-abonament na telefon (sama usługa bez urządzenia) minimum 150gb/msc 5g
-internet domowy 5g minimum 500gb/msc - również sama usługa bez urządzenia bo router mam
-jakaś podstawowa telewizja internetowa z dekoderem która nie zżera pakietu danych
z tego co widzę wszyscy operatorzy jak już to oferują internet światłowodowy+ telewizję, a mi zależy konkretnie na 5g ponieważ nie mam położonego światłowodu, a jestem świeżo po remoncie i nie widzi mi się na nowo ryć ścian ( ͡° ͜ʖ ͡°)
póki co dzwoniłem na infolinię #play i odebrała średnio rozgarnięta konsultantka, ale z tego co zrozumiałem to ich telewizja w konfiguracji tvbox połączony przez wifi do routera z ich internetem, będzie korzystać z tego transferu 500gb.
Może ktoś miał podobną sytuację i znalazł sensowne rozwiązanie?
#internet #telefon #5g
edit: zapomniałem dopisać, że ze wszystkim chciałbym się zmieścić w max 200zł msc bez zgód marketingowych