Aktywne Wpisy
pakoraban +40
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
1 zabrali jej możliwość wychowywania syna
2 pijana spowodowała wypadek
3 pijana wstawiała swój nekrolog.
Co jeszcze pominąłem?
#famemma
@BombaskaEskadraLotnicza: Nazwał ją facetem. Celowo ją obraził. Najpierw zaakceptujemy to, a potem granica będzie się przesuwać i już będzie jazda bez trzymanki. Kiedy się zreflektujesz, że jednak obrażanie kogoś nie jest w porządku? Kiedy zaczną ci rodzinę obrażać?
@BlueTony:
Nazywanie facetem to już straszna obelga? A nazwanie kogoś kobietą też? xDDDD
"Najpierw zaakceptujemy to, a potem granica będzie się przesuwać i już będzie jazda bez trzymanki"
Nie możesz na zapas kogoś sądzić za coś czego nie zrobił... W tej samej rozmowie godlewska i ta duża powiedziały wiele rzeczy, które im uszły na sucho tylko dla tego, że są kobietami. Godlewska chyba z pół
@BombaskaEskadraLotnicza: Jak cię kobietą ktoś nazwie, to nie odbierzesz tego jako obelgi? Nie rób fikołków.
@BombaskaEskadraLotnicza: obraził ją celowo wjeżdżając na wygląd i nazywając facetem, rozumiem, że jest to spoko? To w takim razie gdzie stawiamy granice?