Aktywne Wpisy
Pralko-suszarka +33
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
ewa-myka +540
Oto niemiecka kampania przeciwko molestowaniu na basenach. Jak widać na załączonym obrazku, problemem są biali mężczyźni i chłopcy, którzy napastują ciemne kobiety i dziewczynki xD
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
Ile to będzie basenów olimpijskich?
Szczerze? Coraz bardziej boje się tych elektryków, w razie jakiegokolwiek wypadku spłonę szybciej niż siarka na zapałce xDDD
#motoryzacja #samochody #tesla
Komentarz usunięty przez moderatora
@panopel:
dobra teraz zniszczenie na argumenty zaczynam
COLD WEATHER 130 mil zasięgu
200 kilometrów prawie tylko
rozumiesz?
teraz dieselek 54 litry paliwa
ile spalanie? 6,5L dajmy na 100km
830 kilometrów prawie
to teraz geniuszu powiedz mi dlaczego porównujesz samochód
Komentarz usunięty przez autora
@paczelok: W mieście. Raz na 6-12 godzin jazdy musisz trafić pod ładowarkę. Chyba że to Amerykańskie suburbia, to może po 4-5h jeżdżenia. Albo spędzasz pół życia w samochodzie jako kurier i musisz raz dziennie na noc podłączyć, albo jesteś normalnym człowiekiem i raz na tydzień gdzieś podłączysz jak się akurat trafi w garażu, pod słupem, pod sklepem, pod pracą. I to tylko gdy jest -10st na
@panopel: kiedy ty sie nauczysz myślenia
może odpowiedz na moje argumenty co
@abraca: kolego porównujemy wagę i zasięg to nie mydl mi tu oczu
po mieście to se tramwajem lataj też elektryczny jest