Wpis z mikrobloga

@magnat32: Oni są 8 milionów do tyłu względem Sony xD Ale wiadomo Game Pass jest spoko i na pewno trochę pomaga, aczkolwiek ta lista pokazuje ostatnie 10 lat gdzie game pass jest od niedawna tak naprawdę
  • Odpowiedz
@malywodzu99: Przecież to gra Microsoft. Ms wydaje wszędzie, ale to nie znaczy, że można sobie przypisywać grę Microsoft do Sony. Zakłamane zdjęcie i wyjaśniłem jednym komem. Na wikipedia więcej gier MS z różnych lat, które były w walce o Goty. Fanboj zrobił takie porównanie i zapomniał o wszystkich grach MS. Psycho,Deathloop a najwięcej nominowana Forza Horizon 5 to już w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jestemkoksupotezny: No nie wiem. MS przejął Betshesde na początku 2021 roku, Deathloop zaczął powstawać dużo wcześniej. Ta lista jest prawidłowa z wyjątkiem 2021 gdzie po stronie MS powinien się znaleść Psychonauts 2. FH5 nie była nominowana do GOTY.
  • Odpowiedz
@malywodzu99: Takim tokiem to spiderman też był robiony wcześniej przed przejęciem przez Sony... Popatrzmy do kogo obecnie należy dane IP i wtedy porównanie Goty. Niedługo ActiBlizz dołączy do tego zacnego grona.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Rafaello91: psss ej, wiesz że na konsoli można grać nie tylko w gry ekskluzywne? Poza tym daję sobie ręce uciąć, że w takiego racheta nie grało 100% użytkowników PlayStation? Czyli można częściowo też postawić "x"? Wy fanboje PlayStation macie naje**e w głowie. Więcej czasu spędzacie na uświadamianiu innych jak mają "niby" chu..wo niż na czerpaniu przyjemności z grania.
  • Odpowiedz
Deathloop – Arkane Studios / Bethesda Softworks

@Jestemkoksupotezny: kolego ale to wszystkim zielonym padło na łeb czy tylko tobie? Wytłumacz mi od kiedy kupno studia z gotową gra czyni z tej gry nagle własność wykupujacego. Jasne z prawnego punktu widzenia ale to pod żadnym #!$%@? względem nie jest grą Microsoftu xD

• Odpowiedz