Aktywne Wpisy

auto_reply +25
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +140
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

#kiciochpyta
dzieki miraski, ale z wykopu raczej odchodze coraz bardziej, zawodowo mam problemy, msuze cos z tym zrobic, bo deprecha mocno
Pomożemy
Chociaż kto wie, co jak kto może pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od takich stanów jest lekarz lub terapeuta.
Ograniczenia są tylko w Twojej głowie.
Zwróć uwagę na otoczenie, może tam co Ci wmawia, że nie ogarniesz itd.
@Pio_Coll: terapeuta kosztuje mnie 140zł na 2 tyg, chodzę jak mam kasę. Byłem na lekach na depresję, niestety nic nie wyszło i raczej na nie wracam ponownie
@Pio_Coll: miałem sporo fałszywych znajomych, co się ode mnie odwrócili i pislai tylko jak trzeba było coś załatwić, zostało mi 2