Wpis z mikrobloga

Dziś było kolejne fantastyczne spotkanko z moim ukochanym @27PHO1e2NIX2021 ()

Najpierw był uroczy spacerek przez ośnieżony las - jakoś wzajemnie się ogrzaliśmy.
Potem poszliśmy do kina na gejowy film - oceniamy raczej na plus. Chyba nie byliśmy jedyną tęczową parą na sali ;)
Po seansie mój ptyś poczuł burczenie w brzuszku, więc wybraliśmy się na pickę i grzaniec. Na koniec był jeszcze spacerek w parku z mnogością pieszczot :3.

#teczowepaski
Pobierz kitq - Dziś było kolejne fantastyczne spotkanko z moim ukochanym @27PHO1e2NIX2021 (。◕...
źródło: comment_1668893413QwzcNH3qrhGVWkGvuh2je9.jpg
  • 26
@zjadlbym_kebaba:
Ogólnie oceniam pozytywnie, to pierwszy film o takiej tematyce który obejrzałem. Został mi w głowie, to na pewno. Czasem uderza w takie problemy z którymi mogłem się bardzo utożsamić (ukrywanie się, pogoń za marzeniami), czasem trochę mniej. Jest tu jednak trochę domyślania się i czytania między wierszami, bo autor czasem idzie na kompromisy. Film nie jest super długi, a cenny czas ekranowy który mógłby poświęcić relacji dwóch mężczyzn woli czasem
@zjadlbym_kebaba: ja oceniam na 6/10.

Film jest ciekawy, ale fabuła jak u większości filmów o gejach. Ładny młody chłopiec pierwszy raz się #!$%@?. Rodzina i sąsiedztwo tego nie akceptuje. On się buntuje temu. I tak dalej, i tak dalej. Strasznie sterotypowy film.

Mnie osobiście nie podobało się spłycenie fabuły w niektorych miejscach, gdzie autor mógł zbudować coś większego. Bardziej rozbudować emocje, przeżycia wewnętrzne bohaterów to jest nagle ucięcie i przechodzimy od