Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +11
Polecacie jakiś film albo serial z wampirami? Nie musi być dobry, może być śmieszny albo absurdalny, co by się go fajnie oglądało.
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Najpierw był uroczy spacerek przez ośnieżony las - jakoś wzajemnie się ogrzaliśmy.
Potem poszliśmy do kina na gejowy film - oceniamy raczej na plus. Chyba nie byliśmy jedyną tęczową parą na sali ;)
Po seansie mój ptyś poczuł burczenie w brzuszku, więc wybraliśmy się na pickę i grzaniec. Na koniec był jeszcze spacerek w parku z mnogością pieszczot :3.
#teczowepaski
Komentarz usunięty przez autora
@kitq: Jak oceniacie?
Ogólnie oceniam pozytywnie, to pierwszy film o takiej tematyce który obejrzałem. Został mi w głowie, to na pewno. Czasem uderza w takie problemy z którymi mogłem się bardzo utożsamić (ukrywanie się, pogoń za marzeniami), czasem trochę mniej. Jest tu jednak trochę domyślania się i czytania między wierszami, bo autor czasem idzie na kompromisy. Film nie jest super długi, a cenny czas ekranowy który mógłby poświęcić relacji dwóch mężczyzn woli czasem
Tobie również życzę samej dobroci w życiu uczuciowym
Film jest ciekawy, ale fabuła jak u większości filmów o gejach. Ładny młody chłopiec pierwszy raz się #!$%@?. Rodzina i sąsiedztwo tego nie akceptuje. On się buntuje temu. I tak dalej, i tak dalej. Strasznie sterotypowy film.
Mnie osobiście nie podobało się spłycenie fabuły w niektorych miejscach, gdzie autor mógł zbudować coś większego. Bardziej rozbudować emocje, przeżycia wewnętrzne bohaterów to jest nagle ucięcie i przechodzimy od