Aktywne Wpisy

jakie są wasze ulubione obiady, które można zrobić na 2-3 dni i dalej są spoczko? #gotujzwykopem #jedzonko

Mówi się, że nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni ale jest też Iga Świątek która ma miliony, ale jest szpetna jak noc listopadowa i absolutnie nic jej już nie pomoże.
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden

I mój personalny apel do Jarka a raczej jego głowy Okrągłej. Po c--j twój podnóżek ma to prawo jazdy i jeździ na drogach, stwarzając zagrożenie gdy porusza się na ograniczeniu do 70 ledwo 30. Nie ma nawet ubitej warstwy śniegu, to po prostu nalot który zdmuchuje wiatr bo temperatury kręcą się w okolicy -2
Jeszcze się do tego przyznaje!!
Takie bęcwały jak ty to zaraza dróg w zimę. Kręcą się 20-40 km/h i potem wyprzedzają to wszyscy łącznie z dużymi co stwarza zagrożenie dla całego ruchu.
Na załączony foto jedzie na oko 15/20km/h i są skutki. Co za matoł.
"Komuś się śpieszy" BO JEDZIESZ CYMBALE 15km/h i trzeba ciebie wyprzedzać w takich warunkach co stwarza zagrożenie na drodze. Na autobus się przesiądź się ciulu
#kononowicz #mexicano
źródło: comment_1668874300F8KlDqhFKnNpu3Yeyf4Rk5.jpg
Pobierz@pyczasty: matury to pewnie nie masz, co?
Ja twojego analfabetyzmu funkcjonalnego nie uleczę.
źródło: comment_1668876384lvJTwitrQrpF2ep3jIL61j.jpg
Pobierz@pyczasty: ty.
Swój wiek, wzrost, czy IQ w widełkach 45-60 też dostosowujesz do warunków? Nie czujesz instynktownie, że "umiejętności" to w krótkim przedziale czasu parametr na który nie masz wpływu (nie możesz go dostosować)? Ty masz prawa wyborcze?