Aktywne Wpisy
Roess +41
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
JeszczeZyje +39
#powodz to ten zbiornik Racibórz łapie wodę co idzie z Czech ale teraz na Wrocław idzie to całe g---o z lewej?
Tata mi też kiedyś powiedział że trzmiele nie żądlą =(
Zdaje się, że oprócz pająków, to jedyna forma życia na ziemi, która przeżyła w niezmienionej formie dinozaury.
@jmtbcw:
@Okex: a teraz sobie wyobraźcie, że w alternatywnej rzeczywistości to jakiś gatunek tak z ludzi przemysłowo spuszcza krew. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A z tego się robi niezły brute force bo masz ilość próbek * ilość parametrów jakie je opisują, pewnie od jakiegoś czasu jest to zautomatyzowane, ale wcześniej to ciężko sobie wyobrazić ile
No np. Skłodowska-curie, albo te perowskity takiej jednej polskiej badaczki, też swego czasu było o tym głośno. Wiem że to nie biologia i leki ale np. Newton i jabłko. Świat nauki na pewno pomoże Ci znaleźć takie filmy, ja zdecydowanie polecam serie Cosmos (to serial z przydomkami The Space oddysey i
@BennyLava: A myslisz że po co żyjemy w tej symulacji? Też jesteśmy obiektem badań.
¯\_(ツ)_/¯