Aktywne Wpisy

janek_m +26
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

szejk_wojak +18
#linux #c-----------t
Po raz pierwszy zainstalowałem tego słynnego Linuxa, w ostatecznym akcie poszukiwania zastosowania dla starego laptopa na którego nie mam pomysłu.
Chryste. Moja główna myśl to pic rel.
Przecież to g---o jest nieużywalne xD Ok, zainstalowałem na pałę Ubuntu więc może to dlatego (ale to chyba jest najpopularniejszy i najprostszy i wgl beginner friendly tak?), pobieram jeszcze Nobarę bo chcę zrobić coś pokroju HTPC do multimediów i lekkich gierek.
Po raz pierwszy zainstalowałem tego słynnego Linuxa, w ostatecznym akcie poszukiwania zastosowania dla starego laptopa na którego nie mam pomysłu.
Chryste. Moja główna myśl to pic rel.
Przecież to g---o jest nieużywalne xD Ok, zainstalowałem na pałę Ubuntu więc może to dlatego (ale to chyba jest najpopularniejszy i najprostszy i wgl beginner friendly tak?), pobieram jeszcze Nobarę bo chcę zrobić coś pokroju HTPC do multimediów i lekkich gierek.

źródło: jezu-wy-tu-tak-zyjecie-nietoperz
Pobierz
Ibanez PIA - sygnatura Steve'a Vaia, chyba większość gitarzystów kiedyś mocno ekscytowała się tym gościem oraz Satrianim. Jest to nieco unowocześniona wersja JEMa, gra się dość podobnie, ale brzmi trochę bardziej stonowanie. Ma fajny patent z magnetyczną osłoną sprężyn :) Mi osobiście gitary Vaia nigdy do końca nie leżały - chyba mam za małe ręce.
Bardzo podskoczyły cenowo te wiosła, bo mało ich produkują, osoby, które kupowały na początku teraz mogą sporo zarobić :) Tak jak z JEM777 30th anniversary
Jak dla mnie zielony kolor najładniejszy, ale miałem białego :)
#gitara #gitaraelektryczna
źródło: comment_1668689399lAubtCKBpge8VLhgsuKVcg.jpg
Pobierz15599 zł na Guitar Center, na zamówienie. Czarna 15999 zł.
@Dajpancenta: Przy obecnych kursach walut oraz inflacji na rzeczach typu gitary to jest to bardzo względne pojęcie :)
Music Man JP15 albo Majesty kosztują ponad 20000zł