Wpis z mikrobloga

Czy ratio spotkań shiny z dymem podczas walk z zespołem jest większe niż na wolności? W sensie statystycznie ile walk muszę stoczyć by trafić na shiny, bo że na wolności jest to 1/1000 to wiem ale w takich jajach już to jest koło 1/50 więc zastanawiam się jaka jest najszybsza metoda respienia shiny
#pokemongo
KingaM - Czy ratio spotkań shiny z dymem podczas walk z zespołem jest większe niż na ...

źródło: comment_1668682204kvOMStrMGx7O7ZKLleileD.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KingaM: na dziko shiny machop full oddsy czyli około 1/512 a na shiny shadow u liderów szansa około 1/64 więc dużo większa
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KingaM: szansa spotkania zwyklego dzikiego pokemona shiny wynosi około 1/500. Tyle samo z jaja, tyle samo z zadań. Niżej zdjęcie z infografiką.
Są parę wyjątków, jak jakiś event. Np. yamask na Halloween był wzmocniony tymczasowo do 1/64.

Spotkanie Shadow pokemona chyba również jest wzmocnione, gdzieś widziałem statystyki. Ale na pewno nie znajdę już. Ale chyba wychodziło 1/64, chyba. Chętnie czekam aż ktoś mnie poprawi.
Polski-Polak-Siema-PL - @KingaM: szansa spotkania zwyklego dzikiego pokemona shiny wy...

źródło: comment_1668682619JzdBKy1nDu4ZLO8BI2D13z.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz