Aktywne Wpisy
dzkeson +140
Ci ludzie są autorami dzisiejszego upokorzenia. W imieniu portalu wykop dziękujemy za ten wspaniały wybór. Liczymy na powtórkę za rok :)
#eurowizja
#eurowizja
Desire22 +9
Jak wyszła na wierzch afera pieluchowa to oczywiście nie powiedziała na skrótach o co chodzi, przy czym jakby olgerdano mnie od k*rew wyzywał, to też bym tak zrobił, ale bez wspominki o czym była ta afera, to podpadła już u społeczności w lateksiarstwo. Obecnie nie wrzuca nic nowego na kanał, bo pewnie tak jak sum wąsaty musi odpocząć od tego wszystkiego w jakiś sposób. Ciekawe, czy odpowie się za którąś ze stron
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #bekazpisu #neuropis
@Jakovv: nie bronię, podchodzę do sprawy rozsądnie. Nie kieruję się emocjami.
A to błąd. W dodatku źle oceniasz tę akcję, co wyżej wskazałem.
A ja nie obserwuję. I Korwina też nie obserwuję. ¯\_(ツ)_/¯
@L3stko: nie oceniam źle, bo braun spamuje tą akcją przy każdym temacie z ukrainą. Ta akcja jest antyukraińska. I nie, nie pobija se tagu, bo wtedy pisałby to wszędzie.
@L3stko: xdddd jakie ty miałeś nadzieje i oczekiwania pisząc to słowo?
Powiedz mi szczerze, czy sam wierzysz w to, że tamten wykopek jest pisowcem?
@L3stko: nie.
Chodzi o robienie dobrze swojemu prymitywnemu elektoratowi. Wyborcy konfederacji to ksenofoby, rasiści i homofoby, więc trzeba uderzać w te nuty.
@L3stko: Co dokładnie jest żenującego? To że mu się nie podoba zachowanie Gosiewskiej czy co? Przecież wyraźnie i to kiła razy napisał co dokładnie o tym myśli, widać że dla przeciętnie rozgarniętego konfederaty kilka razy to za mało xD
@L3stko: A ty czego nie zrozumiałeś w pytaniu co dokładnie jest tam żenującego?
@L3stko: Krytyka chamskiego i prostackiego zachowania marszałek sejmu nazywasz ekscytacja XD
@L3stko:
@L3stko: A ty nie zauważyłeś najwidoczniej zdania podsumowujacego wypowiedź¯\_(ツ)_/¯
Edit
Oraz kolejnych wypowiedzi wyjaśniających, dla mniej rozgarniętych wykopków
Edit
To Kempa nie Gosiewski jest z ZP
No ale co fragment o prawicowych politykach, jakbyś się spytał Gosiewskiej to pewnie stwierdziła by że jest z prawicy¯\_(ツ)_/¯
@Jakovv: to czym się gościu różnisz od ruskich? xD już pół biedy, jak jakieś randomy z neta, czy zwykli obywatele tak robią. Posłowie to powinni być elitą tego kraju, a nie chamami spod monopolowego xD
@marv0oo: tym czym różni się kat od mordercy. Albo antyterrorysta od terrorysty. Każdy z nich zabija.
@Jakovv: chyba samozwańczy kat xD i samozwańczy antyterrorysta xD