Wpis z mikrobloga

Nasz niezrównoważony psychicznie doktorek niehabilitowany zaczął nowych patronów z Patronite nazywać trollami wykopowymi. Czyli jesteśmy wyżej w hierarchii niż trolle bartosiaczane xD

Screeny z grupy dla patronów na FB - tak więc można założyć, że są to najwierniejsi z najwierniejszych Napieralczyków xD

Ciekawe jak wypali sobotnie spotkanie z fanami xD

#napierala #schoweknamiotly #bestiazewschodu
Mjj48003 - Nasz niezrównoważony psychicznie doktorek niehabilitowany zaczął nowych pa...

źródło: comment_1668607895Cxonlm2IhYfa5Lauvi714r.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Screeny z grupy dla patronów na FB - tak więc można założyć, że są to najwierniejsi z najwierniejszych Napieralczyków xD

@Mjj48003: Niczym Święty Zastęp tebański
  • Odpowiedz
@Narcyz_: Jestem tak ciekaw tego spotkania xD Tam nie będzie można zbanować na żywo. Nie ma hide user from channel. Wystarczy, że ktoś wyjedzie z tekstem: "Panie doktorze, ale tak mi się wydaje, że ta Francja to jednak za mało pomogła podczas II WŚ" albo "Za Zygmunta III Wazy w sumie spoko się żyło w Rzeczpospolitej" albo "Jeden z moich ulubionych wodzów wojennych to bez dwóch zdań Napoleon" xD Kilkugodzinne
  • Odpowiedz
@Mjj48003: o kurde, fajnie by było jakby to puścili gdzieś w necie, albo chociaż nagrali xD
Przecież nie ma bata, że każdy się będzie z nim zgadzał na wszystkie tematy. Jak ktoś odpali, że Alianci nas zdradzili w '39 to doktorek tam chyba pęknie ze złości xD
  • Odpowiedz
@Narcyz_: Jeszcze dodać fakt, że on po 4 Łomżach, czy co oni tam będą pili - będzie miał już z 1,5 promila (przy tej jego posturze xD) Mam nadzieję, że będzie jakiś świadek zdarzenia, który podzieli się tym tutaj/na twitterze xD
  • Odpowiedz