To będzie dobry test na sprawdzenie jak bardzo Ukraińcy kłamią w swojej propagandzie. Jak się okaże teraz, że to rakieta z ukraińskiej OPL, to jak dla mnie są zdyskredytowani i niegodni zaufania. No ale jak faktycznie wystrzelono ją z Rosji, to zyskają na wiarygodności, bo jako pierwsi zaczęli o tym mówić oficjalnie.
Nie chodzi o oskarżanie Ukrainy o celowy atak na Polskę, tylko o mówienie nieprawdy przez Zełeńskiego. Zapewnił, że to pocisk wystrzelony z Rosji, a wiele na to wskazuje, że z Ukrainy. Oczywiście odpalony w celach obronnych, ale śmiertelny w skutkach dla naszych rodaków.
@Narcyz_ a ty głupku doszedłeś do wniosku że uważam że nikt winy Nie powinien ponieść? Gdyby nie ruscy żadnych rakiet w naszej okolicy by nie było co nie znaczą że jeżeli rakieta należy do ukrincow I jebla u nas powinno oficjalnie się do tego odnieść, przeprosić i zadośćuczynić poszkodowanym, ale dalej wina leży przede wszystkim u ruskich.
@frems: przecież to napisałem ośle, gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem to nie miałbyś problemu.
Problem pojawia się kiedy Zelenski zaprzecza i brnie w zwalanie na ruskich. Pisałem, że wina Ukraińców jest tu najmniejsza i oczekuję jedynie przyznania się, przeprosin i jakiejś rekompensaty dla rodzin. Więc o #!$%@? ci chodzi w ogóle?
@Narcyz_: mam to że zarzuciliście ukrainie że to ich wina, a to nie prawda. winna jest głównie r0sja, która ich atakuje a oni się bronią. jeśli się okaże że to ich rakieta to powinny przeprosić i zadośćuczynić a potem z nawiązką to odebrać od ruskich. kobieta jak zostanie zgwałcona bo się wyzywająca ubrała to też tego jest winna i powinna być ukarana jak w katarze?!
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Jak się okaże teraz, że to rakieta z ukraińskiej OPL, to jak dla mnie są zdyskredytowani i niegodni zaufania. No ale jak faktycznie wystrzelono ją z Rosji, to zyskają na wiarygodności, bo jako pierwsi zaczęli o tym mówić oficjalnie.
#ukraina #wojna
Zapewnił, że to pocisk wystrzelony z Rosji, a wiele na to wskazuje, że z Ukrainy. Oczywiście odpalony w celach obronnych, ale śmiertelny w skutkach dla naszych rodaków.
Gdyby nie ruscy żadnych rakiet w naszej okolicy by nie było co nie znaczą że jeżeli rakieta należy do ukrincow I jebla u nas powinno oficjalnie się do tego odnieść, przeprosić i zadośćuczynić poszkodowanym, ale dalej wina leży przede wszystkim u ruskich.
Problem pojawia się kiedy Zelenski zaprzecza i brnie w zwalanie na ruskich. Pisałem, że wina Ukraińców jest tu najmniejsza i oczekuję jedynie przyznania się, przeprosin i jakiejś rekompensaty dla rodzin. Więc o #!$%@? ci chodzi w ogóle?
jeśli się okaże że to ich rakieta to powinny przeprosić i zadośćuczynić a potem z nawiązką to odebrać od ruskich.
kobieta jak zostanie zgwałcona bo się wyzywająca ubrała to też tego jest winna i powinna być ukarana jak w katarze?!