Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +870
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
a potem jest
TO O FLAKONIE Z MARCA 2007 ROKU, TERAZ TO JUZ NIE, TRZYMAJA 5 MINUT I NIC NIE PACHNA, ZEROWA PROJEKCJA
i tak w każdej recenzji XDDD
czy są jakieś które pachną tak samo od poczatku do konca? ewentualnie takie które są lepsze od początkowej wersji?
bo ja mam wrażenie że ludzie tu jakoś nostalgicznie do czegoś podchodzą, użyli ich w lepszym humorze, w innych warunkach czy cokolwiek - cieżko mi uwierzyć że wszystkie perfumy przechodzą reformulacje i nagle są kupą xD brzmi jak jakas teoria spiskowa
#perfumy
Ja miałem 2022 i był git, poprzednie to proszek
@majkel34: Którego?
dwa pierwsze komentarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio ktos tym projektowal wyraznie na koncercie na 5metrow przez 2h XD