Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
Banita2025 +99
Konfederacja jako jedyna partia w sejmie głosowała przeciwko uchwale upamiętniającej ludobójstwo dokonane na Tatarach krymskich przez ZSRR w 1944 roku.
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
Na jaki samochód warto zwrócić uwagę do 150k?
Zależy mi na nowym samochodzie, głównie do jazdy maksymalnie 50km od miejsca zamieszkania, kilka razy w roku trasy ~2500km, automat i w miarę okej wyciszenie. Bez różnicy czy to kompakt, sedan czy SUV.
#samochody #motoryzacja
Komfortowo się jeździ, fajny fotel agr (chociaż trochę za krótki na mnie, bo mam >190 wzrostu, ale to żadna marka nie ma w tym segmencie dobrego wyboru pod tym kątem, mimo silnika 165km to spoko się zbiera.
Nie wiem czy w 150k się zmieścisz za fajną wersję, ale możesz spróbować.
ew.
Psuje się jak każdy samochód
Akcji serwisowych od groma