Aktywne Wpisy
UlanaGraszka +56
Pierwszy, dłuższy wyjazd w #bieszczady z bombelkiem. Wiek taki, że ulubioną zabawkopamiątką jest kamyk #dzieci
moj_wykopowy_login +546
Dzisiaj w radiu Zet memcen krytykuje Tuska, broni PiS i mówi że są przeciwko uchylaniu immunitetów.
Leave pisiwcow alone.jpg xD
#bekazpisu #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Leave pisiwcow alone.jpg xD
#bekazpisu #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Przełomem było jak nauczyłem się wymawiać "the" które wymawia sie "di", od razu zdania zaczęły lepiej brzmieć.
No i pytanie, jak to poprawiać? Mega chciałbym mówić po ang naprawdę jak brytol czy amerykanin
#angielski #angielskizwykopem
To co mi pomogło to był spotykanie się z nauczycielem angielskiego, raz w tygodniu minimum po godzinie, przez 15 miesięcy (acz znaczący postęp był już po 2-3 miechach) w formacie gdzie oglądaliśmy dokumenty razem, czasem o grach, czasem o technice i innych tego
@interpenetrate: Portale ze śmiesznymi obrazkami? xD
@luigi_pl: no dokładnie Mirek (╥﹏╥)
Czyli to był jakiś nauczyciel w Twoim wieku, ale native z innego kraju? Ile płaciłeś?
@4833478: no jak nie tracisz tu czasu a starasz się używać tego portalu że śmiesznymi obrazkami jakoś dostosowując go do siebie to tak
No zobaczyłem że remont robiłeś, w kompach siedzisz,
@interpenetrate: LOL, gdzie takie rzeczy o mnie widać?
@interpenetrate: Tak. Nie mieszkam w Polsce.
Dziś będę miał pół godziny o 20:00 jak chcesz. A potem pewnie czwartek o podobnej porze.
Wow zajebiście w sumie. Też chciałbym mieszkać w innym kraju, tak właśnie sobie pomyślałem żeby dawać sobie radę w takiej pracy zdalnej to muszę angielski mieć lepszy.
Dobra, możemy gadać. Może być nawet mniej, nie będę Cię trzymał. Chciałbym wiedz posłuchać jak gadasz, no i ja
Per se, nic nie płaciłem, bo firma sponsorowała, ale generalnie to było 15$ za godzinę, z opcją jak wykupywałem więcej na platformie (preply.com) to był drobny rababt.
https://www.youtube.com/c/LukesEnglishPodcast