Wpis z mikrobloga

@szurszur: Ale tak czy inaczej o to chodzi, o czym ja pisałem.

Przyklepywanie wszystkiego w ciemno Ukraińcom rzekomo dlatego, że mamy wspólne interesy powoduje, że oddajemy za darmo naszą sprawczość.
oydamoydam - @szurszur: Ale tak czy inaczej o to chodzi, o czym ja pisałem.

Przykl...
@szurszur: Przeciez bez przerwy atakuje się tutaj ludzi piszacych o Wołyniu, UPA, Banderze i wyzywa od ruskich onuc. Bagatelizuje się ukraińskie winy, wyolbrzymia polskie i to wszystko robi się w imię wspólnej sprawy walki z Rosją.

Przesłuchaj sobie jeszcze raz Bartosiaka komu to tylko służy.

Tylko my ustepujemy Ukraińcom. W imię czego?
https://kresy.pl/wydarzenia/krakow-wreczy-literacka-nagrode-ukrainskiej-pisarce-odwolujacej-sie-do-szuchewycza/

Adrian z powieści Zabużko „Muzeum porzuconych sekretów”:

Spuźcizna Polski – to ona swoim dwudziestoleciem rządzenia nami z pogardliwą
@oydamoydam: ?? Sam zapytałeś co sie może nie podobac w tamtym wpisie i chwaliłes go.
No to ja wskazałem na fragment wpisu, który wyglada na naciągany dla lepszego efektu, a Ty wrzucasz mi 3 posty w których w ogóle sie nie odnosisz do niczego z mojego wpisu i jeszcze jakieś wrzutki z dupy o Banderze i Bartosiaku?
Patrz co ja pisałem, a nie lecisz jakiś przekazem.
Dzisiaj lub jutro usiądę w końcu do tego wpisu na temat twoich poglądów tłiterkowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@RazumichinZiK: Czekam. Mam już na to fajną niespodziankę, która się tobie spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aleksander putinowcem?

@RazumichinZiK: Biorąc pod uwagę że przyznał się, że żal mu wyzwolenia Chersonia ponieważ uniemożliwi to orczą ofensywę na Odessę to tak, jest proputinowski.
@Filipterka25: Czekam. Mam już na to fajną niespodziankę, która się tobie spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Uuu, lubię niespodzianki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co to takiego?

Biorąc pod uwagę że przyznał się, że żal mu wyzwolenia Chersonia ponieważ uniemożliwi to orczą ofensywę na Odessę to tak, jest proputinowski.

Pierwsze słyszę.