Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4186
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +230
#ukraina #rosja
Przyklepywanie wszystkiego w ciemno Ukraińcom rzekomo dlatego, że mamy wspólne interesy powoduje, że oddajemy za darmo naszą sprawczość.
Komentarz usunięty przez moderatora
Przesłuchaj sobie jeszcze raz Bartosiaka komu to tylko służy.
Tylko my ustepujemy Ukraińcom. W imię czego?
https://kresy.pl/wydarzenia/krakow-wreczy-literacka-nagrode-ukrainskiej-pisarce-odwolujacej-sie-do-szuchewycza/
Adrian z powieści Zabużko „Muzeum porzuconych sekretów”:
No to ja wskazałem na fragment wpisu, który wyglada na naciągany dla lepszego efektu, a Ty wrzucasz mi 3 posty w których w ogóle sie nie odnosisz do niczego z mojego wpisu i jeszcze jakieś wrzutki z dupy o Banderze i Bartosiaku?
Patrz co ja pisałem, a nie lecisz jakiś przekazem.
@GodEmperorWasRight: dzie lewaku, ja jestem bojówka antypolskości i banderyzmu, fanatycznie uwielbiam Magdę Goebbels i chcę być jak ona.
@RazumichinZiK: Czekam. Mam już na to fajną niespodziankę, która się tobie spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RazumichinZiK: Biorąc pod uwagę że przyznał się, że żal mu wyzwolenia Chersonia ponieważ uniemożliwi to orczą ofensywę na Odessę to tak, jest proputinowski.
Uuu, lubię niespodzianki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co to takiego?
Biorąc pod uwagę że przyznał się, że żal mu wyzwolenia Chersonia ponieważ uniemożliwi to orczą ofensywę na Odessę to tak, jest proputinowski.
Pierwsze słyszę.
@RazumichinZiK: A myślisz że za co dostał bana? Właśnie za popieranie wojny napastniczej wyrażone explicite.
Nie wiem, za co dostał, mówiąc szczerze. Ale za coś małej wagi, bo tylko pięć dni.
Właśnie za popieranie wojny napastniczej wyrażone explicite.
Pierwsze słyszę.