Aktywne Wpisy
Wpisuje na kartce Wasze Nicki. Kto chętny?
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Na dowód zdjęcie z UŁ
#bartosiak #zychowicz #wolski #wojczal #napierala #woja #geopolityka #ukraina
@konserwix: Wolski = Bartosiak. Dwa takie same cwaniaczki, zresztą Wojczal też.
https://www.wykop.pl/wpis/68386977
@SentinoGM2L: Ale ja Wolskiego i Wojczala szkaluję na równi z Bartosiakiem, więc o co chodzi? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bycie koneserem patologii, to ciężki kawałek chleba.
w0lski poczuł kasę i też dryfuje w stronę takiego modelu, ale nie ma takiego wyczucia jak Bart i popełnia zbyt duże błędy. Przy każdej większej krytyce będzie robił cofkę i przepraszał, ale za parę tygodni będzie znowu testował limitrofy jakąś szurią ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo się wyrobi za jakiś czas, albo spadnie w końcu z rowerka, zobaczymy. Na razie obstawiałbym to drugie.
mgr nhab Napierdziała to mem i nikt praktycznie nie traktuje go poważnie, choć tak, czasem ma rację. Tylko co z tego skoro nic szczególnego z
opinii Mirków miał) to niech pisze, ze miał.