Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1191
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
magiol +11
Masz kwotę maks 500zł miesięcznie, w co inwestujesz? (Nie piszcie mentorakiego gówna że w siebie)
Obligacje skarbowe + ETFy + krypto?
#gielda #inwestycje #xtb #ppk #obligacje
Obligacje skarbowe + ETFy + krypto?
#gielda #inwestycje #xtb #ppk #obligacje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ja się dziwię, że on nadal brnie w takie #!$%@? głupot, jak już nawet jego fanbase ma powoli tego dość xD. im szybciej ten typ zniknie albo będzie tylko pokazywał widoczki, tym lepiej.
inb4 no przecież mówi, że niska pozycja nie jest dla każdego. no mówi, ale w taki sposób, że ci, którzy nie mogą sobie pozwolić na taką pozycję są jakimiś kalekami.
#rower
@Im_from_alaska: Obejrzałem całość i nigdzie tak nie brzmiało, materiał rozsądny z ostrzeżeniem co się stanie jak masz nowoczesny rower i to spieprzysz. I nawet jak mówili o wysokim mostku to o przesadnie wysokim mostku czyli ekstremach. Nawet padło słowo purysta.