Wpis z mikrobloga

chciałbym się kiedyś przebrać za księdza, wbić do kościoła i wyspowiadać jakąś starą babę. Ciekawe jakie psoty mają ludzie w tym wieku za uszami
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 210
@evilonep kumpel kupił koszule z koloratką i poszedł na studniówkę, powiedział, że jest z sąsiedniego miasteczka z parafi Chrystusa Króla.
Najad się jebnal dwa kielony i dwie flachy jeszcze zwinoł wychodząc XD. Tak więc próbuj, powinno się udać ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@evilonep: A może iść w drugą stronę i iść do spowiedzi żeby księdza strollowac mówiąc że masz kilka ofiar na koncie i chciałeś się nawrócić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe czy by dzwonił na bagiety.
  • Odpowiedz
  • 60
@evilonep Mogę zaspokoić Twoją ciekawość: kłamałam, przeklinałam, kłóciłam się z mężem, jadłam mięso w piątek, nie zawsze odmawiałam pacierz (ewentualnie nie byłam na mszy w niedzielę). Tak wygląda 90% spowiedzi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@evilonep: to musisz próbować w miejscu gdzie jest duży przemiał księży, bo na wsiach to od razu cię rozpoznają że nie jesteś stąd xD ale w miastach i dużych parafiach może się udać
  • Odpowiedz
@meres: @evilonep: mój wujaszek jest księdzem. To stare baby często mu opowiadają o swoim życiu, bo nie mają już z kim pogadać. Często mówią o o grzechach innych ludzi xd że jakaś somsiadka grzeszy, bo w niedziele widziała ją jak krowe doiła
  • Odpowiedz