Widzę siebie spędzającego czas ze swoją dziewczyną, świetnie się bawimy, ja jestem szczęśliwy, ona jest szczęśliwa, nie przejmuję się jutrem, nie myślę o obowiązkach, ona jest moim priorytetem tak jak ja jestem jej. Nie ma stresu, niepokoju, bólu. Jest spokój i poczucie spełnienia, pierwszy raz czuję się kochany, potrzebny...
Potem otwieram oczy i wracam do szarej rzeczywistości.
@fiir: jest priorytetem gdy miłość jest obustronna, beztroska. Z wiecznych obserwacji wynika, że przynajmniej pierwsze tygodnie związku tak powinny wyglądać. Współczuję ci
@fiir: jest priorytetem gdy miłość jest obustronna, beztroska.
Z wiecznych obserwacji wynika, że przynajmniej pierwsze tygodnie związku tak powinny wyglądać. Współczuję ci
@Fridlevich: Milosc nigdy nie jest obistronna. One kochaja lepszych od siebie. Przestan byc frajerem i wierzyc w milosc. Milosc jest dla oskich, a nawet oni w dzisiejszych czasach nie maja rozowo jak opuszcza garde, zaufaj mi znam kilku.
@Szyszkalogin: Spox. Nie mam z tym problemu. Uwazam ze nieoski podludzie nie zasluguja na przekazanie swoich podgenow. Albo jestes oski albo bedziesz wystarczajaco dobry zeby sie przebic. Jezeli nie masz genow ale tez nie jestes w stanie sie przebic to twoje podle geny nie zasluguja na nic. Ten zalosny cope kiedy ktos wmowil robakom ze zasluguja na cos przez samo istnienie to straszna rzecz.
Widzę siebie spędzającego czas ze swoją dziewczyną, świetnie się bawimy, ja jestem szczęśliwy, ona jest szczęśliwa,
nie przejmuję się jutrem, nie myślę o obowiązkach, ona jest moim priorytetem tak jak ja jestem jej.
Nie ma stresu, niepokoju, bólu.
Jest spokój i poczucie spełnienia,
pierwszy raz czuję się kochany, potrzebny...
Potem otwieram oczy i wracam do szarej rzeczywistości.
#przegryw
źródło: comment_1668298126JrT4O6WWK1vvHYUEnRuzvL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Z wiecznych obserwacji wynika, że przynajmniej pierwsze tygodnie związku tak powinny wyglądać.
Współczuję ci
Z wiecznych obserwacji wynika, że przynajmniej pierwsze tygodnie związku tak powinny wyglądać.
Współczuję ci
@Fridlevich: Milosc nigdy nie jest obistronna. One kochaja lepszych od siebie. Przestan byc frajerem i wierzyc w milosc. Milosc jest dla oskich, a nawet oni w dzisiejszych czasach nie maja rozowo jak opuszcza garde, zaufaj mi znam kilku.
@Szyszkalogin: Spox. Nie mam z tym problemu. Uwazam ze nieoski podludzie nie zasluguja na przekazanie swoich podgenow. Albo jestes oski albo bedziesz wystarczajaco dobry zeby sie przebic. Jezeli nie masz genow ale tez nie jestes w stanie sie przebic to twoje podle geny nie zasluguja na nic. Ten zalosny cope kiedy ktos wmowil robakom ze zasluguja na cos przez samo istnienie to straszna rzecz.
źródło: comment_1668318441L97PV3w7uww46D8gLOH0ym.jpg
Pobierz