Wpis z mikrobloga

Nie wiem co Ator miał na myśli pisząc "ustali skąd to", przeczytałem artykuł i on mówi o tym, że facet miał covida, nie był zaszczepiony i stąd ten skrzep miał się wziąć... A wydaje mi się, że ator nawet artykułu nie przeczytał i założył, że to przez szczepienie..
#ator
Mayk3l - Nie wiem co Ator miał na myśli pisząc "ustali skąd to", przeczytałem artykuł...

źródło: comment_1668243017ObhX8ptfihy339lb9z2S4y.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mayk3l:
Risercz atora pobija ten Ziemkiewicza, przez wiele miesięcy gadał, że nie udało sie złapać gościa co spalił punkt szczepień a okazało sie, że go złapali tylko grubasowi nie chciało sie wpisać w google 3 słów. Taki to wspaniały bezobjawowy dziennikarz/ekonomista/prawnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Keriks_: Bo z tego są pieniążki. Cyniczny leniuch stworzył cały kanał pod foliarzy i na nich zarabia a jak schodzi z kursu to widzowie go opiepszają czemu nie mówi o wygranej Rosji i o mesjaszu żydów Putinie xD W świecie foliarskim wszystko co nie jest powiedziane wprost to musi być keczup, musztarda, szpryca nawet jak pokażesz jak było to nie uwierzy bo uwierzył Ziębom czym innym Atorom.
  • Odpowiedz