Dla chłopa taka szara myszka 6/10 wystarczy, nie musi miec wielkich piersi, super pupy ani figury supermodelki, wystarczy tylko zeby kochała i nie zdradzala czy to jest aż tak wiele ehh its over dla chlopa
@gustowny_dzikus: Dlatego napisałem, że teoretycznie. Napisane ma w profilu i nicku es jak España ale prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to za bardzo. Pisze cyrylicą bo pewnie najwięcej faper... Znaczy followerów ma ze wschodu XD Nie mogę zobaczyć jeszcze raz jej profilu bo ten kretyński instagram wyrzuca mnie do logowania a nie lubię się logować na platformach jeszcze bardziej upośledzonych niż wykop.
#przegryw ##!$%@? #samotnosc #rozowepaski #niebieskiepaski #szaramyszkadlaanonka #zwykladziewczyna
Komentarz usunięty przez autora
Ciekaw byłem czy się uda znaleźć i jest
https://www.instagram.com/kallies/
Wygląda trochę jak ta laska co nie istnieje (wygenerowana) ale teoretycznie Hiszpanka
Trochę tak
Dlatego napisałem, że teoretycznie. Napisane ma w profilu i nicku es jak España ale prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to za bardzo. Pisze cyrylicą bo pewnie najwięcej faper... Znaczy followerów ma ze wschodu XD Nie mogę zobaczyć jeszcze raz jej profilu bo ten kretyński instagram wyrzuca mnie do logowania a nie lubię się logować na platformach jeszcze bardziej upośledzonych niż wykop.