Aktywne Wpisy

WezelGordyjski +110
#primemma
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment

Pshemeck +145

zacząłem się bawić amatorsko w #datascience .
Pobrałem do testów swoje dane ze steama, pobawiłem sie przez kilka dni pythonem, i nie mam złudzeń...
Orzełka / lema można wbić nawet jeżeli z prawie niczego nie trafiam w przeciwników ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Gdyby ktoś chciał pobawić się własnymi danymi, jakoś to rozbudować, to załączam moje repo na githubie
Do tego widziałem w dokumentacji steama statystyki dotyczące samej gry, przykładowo jaki procent graczy dostał jakieś osiągnięcie.
niekompletne statystyki na temat % zwycięstw na mapach, ilość strzałów, trafień, i zabójstw z każdej broni, i achievementy. Na tym to się w zasadzie kończy. Co z tego można wyciągnąć?
@Pmpa: potrzebowałem zrobić jakikolwiek projekt w DS. Że nie ma co robić zorientowałem w zasadzie na sam koniec projektu, więc stwierdziłem że dokończę jakkolwiek, zamiast zostawić rozgrzebane