Aktywne Wpisy
KingaRusiecka +392
Zaginęła moja siostra Kinga Rusiecka sprawa pilna jeżeli ktokolwiek ją widział proszę o kontakt na 112 lub 881339477 link do jej opisu https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09soXJtwfzxxVNCHpDpKzWodrZjmyVCvsC4xf4dmDHDDuXUktRwTzDoen1tkfycaEl&id=100082800660499
Jabby +284
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#hotelparadise
piękne uczucie
Dawid jak możesz niszczyć tom miłoźć! Jak to czytasz to to wjec!
ale Dawid też święty nie jest,i jest jako ten ,,stabilny'' z charakterem z jakiego się tym większą szują jest dla mnie
i nie mam na myśli tylko obecną sytuację ale także poprzednie knucia
jest wyjątkowo wredny np.gadając z najwną Magdą, gra rolę dobrego wujka,podłego wujka, którą w sumie sam ,,wymyślił wkrętke na Wentyla i Marunio wredne wkręty załapała i Magdzie
Ona ewidentnie do niego coś ma, wpatrzona jak w obrazek, wprost mówi, że chciałaby zmienić parę, gdyby nie to, że juz koniec programu...że może po programie coś tego.
Potem wpada Wentyl i przerywa i zabiera ją na "niespodziankę życia" i wyznanie miłości.
No komedia.
Dawid to jest manipulant i skupiony na swoich uczuciach w każdej relacji, nie polubiłam go
mi chodzi o to że Dawid knuje jątrzy tutaj w sumie on najwięcej ale mówiąc do innych zawsze powołuje się na kogoś -czyli że Marek powiedział to czy tamto -a to on powiedział jako pierwszy, czy że Monia