Aktywne Wpisy
KjatanSveisson +77
#perfumy
Pokazujcie jak wyglądają wasze kolekcje. Proszę się nie bać i chwalić śmiało.
Moja wygląda tak.
Pokazujcie jak wyglądają wasze kolekcje. Proszę się nie bać i chwalić śmiało.
Moja wygląda tak.
JustJoinIT +60
Święta tuż tuż, a Ty jeszcze nie masz prezentu dla SIEBIE? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
#wroniecka9
Misiek może się jednogłośnie obwołać papieżem jedynym prawdziwym - przy w porywach 10 wyznawcach i 1 kapłanie - to niczego nie zmieni.
@sierpien22: to byłby drugi palmarianizm, tyle tylko, że taki polski. Samozwańcze obwołanie się papieżem to jedna z największych herezji i ekskomunika z automatu dla samozwańca i dla jego zwolenników. Katolikom zabronione jest w ogóle utrzymywanie kontaktu z taką osobą. Myślę, że Misiek nie ma aż takich jaj żeby aż tak daleko się posunąć bo co innego być
I o jakich wiernych myślisz - tych co od dłuższego czasu pokornie słuchają jak to naszpapieżpolakświęty "do piakła!"
?
Z tym publicznym napiętnowaniem to chyba w dzisiejszych czasach przesadzasz. Kiedyś takie coś faktycznie mogło utrudniać życie, dla sekty to tylko kolejny "dowód", że cały świat przeciwko ich słusznej postawie.
A kto wie, może dzięki rozgłosowi znaleźli by się nowi członkowie?
No i tak od żartu doszliśmy do poważnych rozważań :)