Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +97
Artykuły, które napiszesz nie przyniosą żadnego efektu, tu trzeba odpalić mocniejsze dzieła, bo swoimi esejami, nieważne jak trafne by nie były nie doprowadzisz ich do żadnych konsekwencji i odpowiedzialności, włos im z głowy nie spadnie krótko mówiąc. Nitrozyniak już w tym momencie nagrał film, gdzie manipulował zawartością wykopowej kompilacji, spłycając ją, między innymi powołując się na nieistniejący przykład i na to, że to są tylko odpowiedzi na wyzwiska chatowników, co nie jest prawdą. Tutaj na wykopie był fragment z live, gdzie zwyzywał dziewczynę, bo powiedziała, że kot Sandry jest ładniejszy od jego od k-wordów, czy publicznie naubliżał swojemu pracownikowi, który tworzył dla niego miniaturki. Oczywiście obiecał poprawę, i pracę nad sobą. Tylko, że patrząc na to co on robił w sieci i robi nadal, jak szkodliwe wzorce kreował i kreuje wciąż, powinien otrzymać to co jest mu należne, biorąc pod uwagę wszystkie jego przewinienia i całą personę internetową jaką stworzył i jej toksyczny wpływ na małoletnich odbiorców. Natan Marcoń stanął w obliczu hejtu za drobne, błahe występki, a Nitrozyniak ma ciche przyzwolenie naa zachowania, które powinny być niedopuszczalne. Gimper, Rafonix, Gural oni wszyscy odpowiedzieli za patologię jaką tworzyli, poza Nitrozyniakiem, któremu uchodzi wszystko na sucho.
Nitrozyniak powinien otrzymać nauczkę, nie może być tak, że nagra zmanipulowany film nie odnoszący się do wielu krzywych akcji jakie uczynił w swojej karierze i to by było na tyle. On powinien być bohaterem mocnego filmu wyjaśniającego go, który trafi do większości internautów lub reportażu w mainstreamowych mediach i wtedy dopiero będzie się mógł rozliczać i tłumaczyć.
#famemma #wardega
https://www.wykop.pl/wpis/68680837/nitro-wyzywa-swojego-pracownika-i-jego-rodzine-fam/
Komentarz usunięty przez autora