Aktywne Wpisy
simsakPL +86
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
#pracait #programowanie #programista15k #it #sztucznainteligencja
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
Czy Waszym zdaniem typowy dev, spoza AI, domyśla się katastrofy przed nami? Layoffach np 20% ludzi?
- Tak 15.9% (44)
- Nie 33.3% (92)
- Nie zależy mu, o 20 lat umiał jave i był Bogiem 37.3% (103)
- Jest przerażony 13.4% (37)
Niektórzy ciagle żyją wielką Wisłą ery Cupiala.
W zasadzie zbiegiem wielu sprzyjających okoliczności znajdujemy się na tym szczeblu w którym tkwimy i być może dłużej będziemy brodzić.
Obecnie na piłkarskiej mapie Polski nie znaczymy za wiele.
Najpierw musi przyjść stabilizacja zanim przyjdzie progres. Nie jesteśmy Juventusem.
Trochę pragmatyzmu bracia po szalu…
Bywałem na meczach z Realem, Barcą, Zaragozą itd… byłem wtedy, bede teraz.
Ave Wisła
#wislakrakow
ale pier.dolisz, całe trio nieudaczników niech wydupca, z Kubą na czele. Jego charakterek, arogancja kieruje nas do II ligi. Mieli wszystko, żeby sobie egzystować w ekstraklasie, ale życie ich brutalnie zweryfikowało.
Z IV ligi grzebalibysmy z dekadę. Trzeba stabilizacji najpierw. Tylko idiota mógł myślec, że nosem wciągniemy 1 ligę.