Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +59
Czy zostawianie śladów spermy po waleniu konia na kołdrze jest normalne? Mój niebieski twierdzi, że tak, przecież zaraz wsiąknie i nie będzie widać, a chusteczki to eskimosi wymyślili żeby sie bogacić,
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
JanParowka +126
Niesamowite, że ludzie płacą niemal 25k pln miesięcznie (300.000pln rocznie) dla chłopa, który po pierwsze już nie podróżuje bo się wypalił a po drugie to i tak robił tak ch*jowe vlogi (nie licząc paru przebłysków), że to aż głowa boli. Widać naród bogaty xD
Na rudego zakolaka którego każda podróż to kopiu-wklej ładować tyle hajsu to ja nie wiem
#vlogcasha #podroze #polskiyoutube #przezswiatnafazie #raportzpanstwasrodka
Na rudego zakolaka którego każda podróż to kopiu-wklej ładować tyle hajsu to ja nie wiem
#vlogcasha #podroze #polskiyoutube #przezswiatnafazie #raportzpanstwasrodka
#gastronomia #restauracja #serwis
Tym bardziej że w takim wypadku napiwek wraca pewnie do właściciela, w przypadku napiwków nieuwzględnionych w rachunkach, pewnie wraca tylko część napiwków ¯\_(ツ)_/¯
Ogólnie nie lubię jak tego typu serwis jest ukryty gdzieś w karcie i nagle przy rachunku dowiadujesz się, że nie ważne czy ci smakowało
Teraz zaczęli to wprowadzać w wielu podrzędnych knajpach np. w przypadku stolików powyżej 4 osób.