Aktywne Wpisy

Hej, do końca tygodnia pracuje w większym januszeksie biurowym. Po oznajmieniu swojej decyzji o zmianie pracy większość się na mnie obraziła i skazała na ostracyzm "społeczny" na ostatnie dni mojej pracy. Mam wrażenie że w takich firmach większość załogi to ofiary syndromu sztokholmskiego. Proponowałem że dokończę swoje sprawy do końca miesiąca, ale szefowa się obraziła i kazała zawijać mandzur wcześniej. Chęć zarabiania więcej niż 4000 netto to jest obraża majestatu dla "królowej"

Koksixk +37
Kurde, nocna zmiana to taka fajna se jest, sami mili ludzie, każdy z każdym pisze, kulturalny pan se obrazki wstawia i se jest co robić a na tej dziennej to tylko jakas baba z wielkim nosem smutne rzeczy wstawia i depresji idzie dostać
#wojna #ukraina
źródło: comment_16679086445HbxtKrUwdVPIJIWWSkx31.jpg
Pobierz@polac:
Rozumiem, że każdy to onuca, ale serio xD?
źródło: comment_1667908791uqtngRPwDDncNBhA6lsEzq.jpg
Pobierzźródło: comment_1667909953iRfhkghJHRGHDlzk6dNcWf.jpg
PobierzJedno jest pewne, codziennie ruscy wrzucają filmiki z niszczenia artylerii AFU. Jest tego za dużo co będzie miało konsekwencje w kolejnych fazach konfliktu.
Z braku zieleni, lancety mają ucztę, drony rozpoznawcze łatwo
Komentarz usunięty przez autora
@Noiceno: Przecież dokładnie to samo działo się z rosyjską artylerią od kilku miesięcy. Gdzie ta przewaga? Pozyskali duże ilości dronów rozpoznawczych i krasnopoli? Przecież mieli je od początku konfliktu tyle, że w ilościach homeopatycznych i nie słyszałem by coś się pod tym względem zmieniło.
Poczytaj jak działa amunicja HEAT.
Uszkodzenia wyłączają SPH na dlugi okres, nie są naprawiane na Ukrainie. Po uszkodzeniu mogą poprawic krasnopolem.