Aktywne Wpisy
Deker01 +339
Taka tam aferka przed nami ;)
Regis86 +147
Postanowiłem nauczyć synów jak działa inflacja. A dokładniej - zademonstrować.
W szkole dzieciaki zbierają karty Panini z piłkarzami - od tych aktualnych, po nieco starsze. Ja akurat testowałem coś w robocie i musiałem w tym celu zamówić dowolny produkt zza granicy (ale na określoną kwotę). Akurat nawinęła mi się babka sprzedająca hurtowo przecenione karty (z 2022, MŚ w Katarze). Kupiłem więc 8 kartonów "big packów", bo akurat tak mi pasowało kwotowo. Każdy
W szkole dzieciaki zbierają karty Panini z piłkarzami - od tych aktualnych, po nieco starsze. Ja akurat testowałem coś w robocie i musiałem w tym celu zamówić dowolny produkt zza granicy (ale na określoną kwotę). Akurat nawinęła mi się babka sprzedająca hurtowo przecenione karty (z 2022, MŚ w Katarze). Kupiłem więc 8 kartonów "big packów", bo akurat tak mi pasowało kwotowo. Każdy
#przegryw #feminizm #blackpill #pieklokobiet #pieklomezczyzn #aborcja #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #polska #swiat
Pff od kiedy mieszkam z niebieskim nie mam czasu wyjść na żadną imprezę, tak mi brakuje latania po klubach, no gdzie moje darmowe imprezy i życie jak pączek w maśle? (╯︵╰,)
Nie śmiej się z darmowych imprez bo to jest poważna dyskryminacja mężczyzn, że kobiety mają niekiedy wejście na imprezę za darmo, moim zdaniem powinna wejść ustawa z mandatami za taką dyskryminację płciową do miliona złoty.
Pomagam mu w drugiej pracy, pomagam jego mamie, zajmuję się domem, pracuję
Ogólnie to się zgadzam, darmo to jak mnie uczono można tylko w mordę dostać
Ale to od właściciela klubu zależy, jeśli chce zachęcić klientów do przyjścia do siebie to będzie robił różne wariacje, darmowe wejście dla kobiet to więcej kobiet, które i tak zapłacą za drinka, plus więcej facetów chcących coś poderwać.