Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +277
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 62.8% (310)
- Nie 7.1% (35)
- Zrobić bachora 15.4% (76)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.8% (73)
Achtung lawinen!
Pogoda kapitalna. Praktycznie zero wiatru i "przyjemne" 9*C chociaż mam wrażenie, że garmin trochę oszukuje tym swoim termometrem. Nie ma to jak uświadomić sobie, że pełne neopreny leżały zapomniane w torbie, a Ty człowieku jeździłeś tylko w noskach w te gorsze pogodowo dni xDD.
Niestety nadszedł listopad i droga na zaporę okresowo - czyli do wiosny - zamknięta (╯︵╰,) także @jarnunvosk niestety nie będzie nocnego zdjęcia z pełnią księżyca nad bajorem. Ostatki rozsądku nie pozwalają mi ryzykować jechać tam po zmroku jak temperatura drastycznie spada i może być nieco ślisko. Dowiedzieć się ile kosztuje taka wycieczka wg szwajcarskiego taryfikatora mandatów też bym nie chciał xDD.
Także pozostaje kręcić po lokalnych, słabszych jakościowo podjazdach z nawierzchnią miejscami typu kongo przez co zjazdy nie są tak przyjemne jak ten z zapory.
Kurczę ale bym sobie pojechał coś dłuższego, a te dni takie coraz krótsze...
138 dni do wiosny ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #szosa #wykoproseclub
Skrypt | Statystyki
@Zkropkao_Na: melduję wykonanie zadania z małą nawiązką, teraz czekam na innych XDD
Tak, już w zeszłym tygodniu pojawiły się tabliczki z informacją o możliwym oblodzeniu jezdni w całej dolinie :(
Później jak zaczną sypać chlorkami to i tak już nie będzie zamarzać więc jeszcze coś pewnie będzie kręcone XD
@Zkropkao_Na żeby cały tysiąc ludzi tak sumiennie podszedł do zadania to milion by był na momencie :D
Mialam plan na 10.000 w tym roku ale chyba nie wyjdzie :(
Tylko, że w moim przypadku to jest takie NO FUCKIN WAY. Niewykonalne po prostu i nawet już nie mam nadziei xD
Już prędzej chyba wbije te 25k metrów elevation na równą stówę XDD
Także powodzenia bo z taką końcówką roku człowiek sobie przypomina te wszystkie dni kiedy z błahych powodów nie wyszedł zakręcić, a teraz