Oczy mnie dęba stanęli jak obejrzałem to SDR, jak przeczytałem oświadczenie RPO. Takich pokładów obłudy, hipokryzji, dwulicowości nie widziałem dawno i by co jeszcze ciekawsze miało to poklask większości osób na tagu. Chociaż oczywiście nie oczekuje wiele po tej stronie i jej użytkownikach. Będę więc za darmo pro publico bono bronił Sławka na tagu oraz walczył z fanami Olgierdano #kononowicz #patostreamy
@marian-bury: Czy widziałeś gdzieś ile Kononowicz ma dochodu z całej tej działalności? Mam na myśli czy widziałeś przelewy, przekazywanie pieniędzy, albo umowę którą między sobą zawarli?
@abiandri: xD wyrazem waszej bezilności obsrani jest zakładanie coraz to nowych multikont po kilku dniach bo cały tag takich discordowych latexowych petów czarnolistuje
@marian-bury: Podstawą do niezawierania umów jest ubezwłasnowolnienie. Czy Kononowicz jest ubezwłasnowolniony? Jeśli nie, to czy są jakieś przesłanki do tego by został, mam na myśli profesjonalne ekspertyzy, których wymaga sąd.
@abiandri: a pani zielona prawnik sie odezwala gowno wiecie i w dupie byliscie robicie jak daniel magical albo jeszcze gorzej rpo was dojasni bo ja prawnikiem nie jestem ale na ludzki rozum promowanie patoli osmieszanie ludzi uposlodzenych napewno nie jest prawidlowe
@abiandri: porty sie ci pruja jak juz wyszukujesz co to kto oznaczyl wolnosc netu ale czekaj cierpliwie jak rpo i inne panstwowe urzedy zobacza co ty dzialasz i co robiles np robaczek w plecaku pa nietypowy bo szkoda mi zycia uzerac sie z pajacem nietypowym niech zjma sie toba sluzby przed mna nie musisz sie tlumaczyc
Będę więc za darmo pro publico bono bronił Sławka na tagu oraz walczył z fanami Olgierdano
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora