Wpis z mikrobloga

@Caracas: Skąd ty ten cennik wytrzasnąłeś? Robią to na bazie łez niemowlęcia, z południowoafrykańskimi ręcznie wybieranymi nasionami z gówna nosorożca? W najbliższej piekarni kupuję o wiele taniej różnego rodzaju chleby.
  • Odpowiedz
@Caracas: w sumie w Krakowie tez takie ceny w dobrej piekarni :c.

Powiecie żem sojboi i marketing mi przeżarł mózg (tak jak ja przed dlugi czas myślałem o klientach takich miejsc) ale jak raz spróbowałem to takiego chlebka z normalnej piekarni nie zjem ze smakiem a takiego z lidla to już w ogóle.
  • Odpowiedz
@PrezeeS7: Ale nie można porównywać chleba z marketu do takiego na prawdziwym zakwasie i porządnej mące. Inna sprawa ze taki chleb nie powinien kosztować 16 pln ale w sumie mało kto umie jeszcze piec takie pieczywo, dwa ceny energii a trzy ciężko konkurować z takim masowym pieczywem cena
  • Odpowiedz