@shnitzel: też weszłam i wygląda ta dziewczynka tak samo jak miał mój syn kiedyś, a on miał asymetrię prawostronną. wiecznie przechylona głowa i ciało. Ale może faktycznie to od oka u niej
@Luna_verde: Mój syn miał tak jak ta dziewczynka (piszę tylko o tym co widsc po zdjęciach) Po JEDNEJ wizycie u fizjoterapeutki 90% zniknęło. Później przez 10 miesięcy jeszcze raz w tygodniu chodziliśmy do niej. Dzisiaj nie ma żadnego śladu. I powiem wam tak. Mi też wszyscy mówili, że mój syn ma coś nie tak, ale lekarze mi mówili, że wsyzstko jest ok i co ja wymyślam, że skoro siedzi, raczkuje,
@pomerannia: pogratulować takiego zdrowego dziecka:) o poziomie usług w NFZ (i w sumie poza też) i wiedzy sporej części konowałów szkoda gadać. Bardzo mądrze pisze zresztą @felv. Moja uwaga do @shnitzel odnosiła się do tego, że mocno krzywdzące (aka ch***we) jest twierdzenie, że oficjele nie ruszyli d--y do lekarza z małą, dopóki madry lud z internetu ich nie zmusił. Wymyślanie sobie faktów i tworzenie do nic teorii
Traktuj swojego gowniaka jako słup reklamowy, miej pretensje ze ludzie go komentują xDD jeszcze jakby pisali nieprawdę xddd
Hasztag Wojtek jamnik ofiszjal
I powiem wam tak. Mi też wszyscy mówili, że mój syn ma coś nie tak, ale lekarze mi mówili, że wsyzstko jest ok i co ja wymyślam, że skoro siedzi, raczkuje,