Aktywne Wpisy
xarcy +202
#ukraina #niewyjadajrolnikom
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
Procesor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz, 8,00 GB RAM
dostałem od brata karte graficzną gtx1660ti
i podczas grania mam spadki FPS. Przez 5 min jest ok a potem się przycina i spada do ok. 20 FPS oraz temp. pokazuję ok. 90 C
czy to może być wina procesora? jest troche stary ma z 6 lat na pewno
Czy może być jakiś inny powód?
Sterowniki są poaktualizowane przez Geforce Experience
Co może pomóc na normalną gre?
Grałem w Dying Light. Wcześniej miałem kartę gtx960 i było w miarę spoko gra
#gry #komputery #kartygraficzne #informatyka #grykomputerowe
Karta ma 8 pinów i jest podłączona 6 pinami które są jakby razem i plus dwa które są osobno. razem 8 podłączonych pinów
Nie widzę żadnego cienkiego kabelka
To ja ci to wszystko opisze i pokaze na zdjeciach tyle, dopiero jutro.
A co do furmarka- to chyba juz sam odlryles przyczynę problemów w grze i wiesz czym jest to spowodowane?
Teraz tylko trzeba dojść do tego, dlaczego wentylatory nie pracują i przydałby się też multimetr, celem pomiaru napięcia na złaczu wentylatorów.
Jak nie wiesz gdzie to złącze jest, to
@tomwoj343: ale temp czego ? GPU? to wymiana całego opastowania (na gpu i termopadów) na nowe, i będzie mniej. Chyba że jakiś durny profil lub zajechane wentylatory lub totanie nieprzewiewna obudowa