Wpis z mikrobloga

Na Wykopie nie można obrażać innych użytkowników. No, chyba, że jesteś jednym z większych frustratów z Neuropy to wtedy możesz.

Ewentualnie już można innych nazywać pajacami i przygłupami, bo niektórym użytkownikom za takie zwroty kasują komentarze i wlepiają bany.

Btw. Podobnie jak Mgławica Raka - Jankes to już chyba czterdziestka. Zadziwiające ilu u nich jest dorosłych, sfrustrowanych chłopów, których największym życiowym osiągnięciem jest walka z prawactwem na portalu dla nastolatków. xD

#bekazlewactwa #lewackalogika #moderacjacontent
USSCallisto - Na Wykopie nie można obrażać innych użytkowników. No, chyba, że jesteś ...

źródło: comment_1667473342yu7Ff94FTINns4Yo6uQzkt.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@USSCallisto: Neuropejski psychiatryk musi swoim przodownikom zapewniać jakąś rekreację, bo bez tego to by doznali jakiegoś załamania nerwowego i popełnili coś niezbyt dobrego, bo nadzieję w terapii i leczeniu to oni sami porzucili ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty: nie wiem czy czasami @L3stko nie wrzucał screena jak jego komentarz za "pajaca" poleciał. ( ͡º ͜ʖ͡º) Ja sam kiedyś zgłosiłem kilka komentarzy Jankesa, gdzie nazywał kogoś pajacem i przygłupem i poleciały. Było to bardzo dawno temu. Moderacja to stan umysłu.
  • Odpowiedz