Wpis z mikrobloga

Hej Mirki
Od tygodnia mam kota, kot ma 3 miesiące. Na początku się bawiła, skakała, chodziła po całym mieszkaniu, ale od 3 dni tylko leży i śpi. Nie jest zainteresowana żadna zabawką, chodzi tylko do toalety i jeść. Wydaje się smutna i bez sił. Była szczepiona ponad tydzień temu, może to być tym spowodowane lub kocią depresją?
Wieczorem podjadę do weterynarza, ale może ktoś z większym doświadczeniem coś poradzi :)
#koty #kot
ClaxKire - Hej Mirki
Od tygodnia mam kota, kot ma 3 miesiące. Na początku się bawiła...

źródło: comment_1667374051qVEIbwYl8hJ2FbgJo0BR4j.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@ClaxKire: oj to może być cokolwiek :( w dodatku jest u ciebie jedynie od tygodnia, a to naprawdę krótki okres i koty w różny sposób oswajają się ze zmianą otoczenia. ale skoro widzisz, że jej sposób życia się zmienił to na pewno jest to alarmujące i najlepiej zrobić badania. szczepienie też mogło oczywiście wpłynąć na osłabienie, ale konkretną przyczynę będzie mógł ci podać tylko wet. daj koniecznie znać po wizycie!
  • Odpowiedz
@black-kitsune: Kot ma gorączkę (40 stopni), dostała wczoraj zastrzyki i dzisiaj ponownie na wizytę. Lekarz powiedział, że to prawdopodobnie wirus, ale nie wiem gdzie by mogła go złapać jak to kot niewychodzacy :(
  • Odpowiedz