Po teście wiedzy ogólnej nie powinien dziwić wynik głosowania. Mam odrobinę nadziei, że produkcja oszukała, ale przecież widziałam, jak ci ludzie myślą. Dziewczyn było więcej, więc powinny chcieć się pozbyć konkurencji w postaci Hanki, bo w ich interesie jest przewaga facetów. Ale nie! Odpadł Adam! :D #hotelparadise
@heheszka2 oni nie ogarniają zupełnie. Klaudia tak samo wywaliła faceta przecież. "Bo oni są tu jak rodzinka", a laska jest pierwsza do odstrzału.
Już to dzisiaj pisałam, ale obstawiam, że ZA Adamem zagłosowała Angelika, Mikołaj, Olka i Klaudia, widać było po ich reakcjach nawet. Myślę, że Monika zagłosowała przeciwko niemu, bo wystraszyła się tekstu o tym, że podszedłby do niej z immunitetem.
@heheszka2 teraz to każdy na każdego głosował żeby został. Myślę że Gabi głosowała jak Marek i to ustalili wcześniej. I jej głos przesądził : za Hanką i przeciwko Adamowi.
@MoccaC: Możliwe też, że produkcja zaplanowała wcześniej wynik głosowania i teraz nawet jeśli ktoś powie, że głosował inaczej i coś się nie będzie zgadzać, to nikt tego nie udowodni i wszyscy będą się wzajemnie podejrzewać o kłamstwo.
@Null84: Kiepsko jej (produkcji) to idzie, ale popieram ten plan. Nic nie mam do tych dziewczyn, ale są tak nijakie, że wolę wkurzającą Hankę czy nawet kripa Wentyla.
#hotelparadise
Już to dzisiaj pisałam, ale obstawiam, że ZA Adamem zagłosowała Angelika, Mikołaj, Olka i Klaudia, widać było po ich reakcjach nawet. Myślę, że Monika zagłosowała przeciwko niemu, bo wystraszyła się tekstu o tym, że podszedłby do niej z immunitetem.