Wpis z mikrobloga

zorganizowane wyjazdy na narty dla przegrywa bez znajomych?

@jachce15k: a czym taki wyjazd miałby się charakteryzować? przecież nigdzie nie ma obowiązku dołączania z własną ekipą. chyba że potrzebujesz konkretnych aktywności po singli, jakichś dyskotek zapozawczych czy coś xD to jest coś takiego jak OneFun https://www.onefun.pl/narty-dla-singli ale jak oglądam zdjęcia i widzę ten krejzolski, zakręcony vibe to mnie skręca
ja czasami jeżdżę z busiarzami, na grupach na FB się ogłaszają, np.
  • Odpowiedz
@advert: chce sam, właśnie o to mi chodzi, żeby ktoś miał wszystko zorganizowane, a ja tylko wychodzę i jadę, żarcie mogę sobie sam ogarnąć, nie chce się integrować, nic z tych rzeczy. Patrzyłem na ofertę snowshow i tam przy opisach ośrodków jest napisane, że dwie osoby śpią na kanapie i są podwójne łóżka co trochę dla mnie wykluczało możliwość jazdy solo, bo jak to tak mialbym z obcym chłopem spać
  • Odpowiedz
@jachce15k: no niestety, te kwatery w Alpach mają mieszane konfiguracje - niektóre są z pojedynczymi łóżkami, inne z podwójnymi, nikt Ci gwarancji nie da że trafisz akurat do takiego z podwójnymi xD wiem że w niektórych tych firmach można dopłacić do tego żeby w pokoju samemu być, to też jakaś opcja. ja raz musiałem łóżko z chłopem dzielić - nie było to jakoś super komfortowe, ale zestawy pościeli były 2
  • Odpowiedz
@jachce15k: Byłem kilka razy samemu z biurem podróży, po prostu brałem taką ofertę gdzie dopłata do 1 osobowego pokoju była akceptowalna (200-300zł). A jeździłem na nartach samemu i tam gdzie chciałem w regionie na który miałem skipass.
  • Odpowiedz