Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Swoją drogą czytając ten artykuł można się poczuć jak na tagu przegryw, bo jest i o tym, że 25% facetów nie ma szans na s--s i o tym, że Polki to "hipergamiczne bestie" czyli nie chcą się z tymi facetami wiązać XD
https://www.vogue.pl/a/rozmowa-z-elzbietaturlej-autorka-ksiazki-fck-fame-game-co-faceci-robia-w-sieci
#heheszki #bekazlewactwa #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
@7160: uciszyć go ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@7160: niezbyt trafiona, bo twierdzi, że kobiety są tak "ambitne"(czyli mają wysokie wymagania) że mężczyźni nie mogą im dorównać i dlatego są incelami.
To jest oczywiście wierutna bzdura,
-porady dot. Związków.
- horoskopy, czakry i inne pierdy
- TOP kierunki wakacyjne
- dobór sandałów do sukienki.
@Chopin_fapu: no ja tam incelem nie jestem, więc wiem co oni tracą i faktycznie sama ta fizjologiczna czynność nie jest żadnym złapaniem Boga za nogi.
Dopiero szczera, emocjonalna więź robi tu różnicę, ale pod tym względem kobiety są tu tak samo upośledzone jak mężczyźni moim zdaniem, jak nie bardziej i często nie potrafią czegoś takiego zaoferować.
@BrudnyTalerz: stracone pokolenie, w sensie, że nie chcą tyrać żeby "zasłużyć" sobie na jakąś księżniczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak nie tyrasz i nie pajacujesz, żeby zaspokoić kobiety, to jesteś dla nich stracony ¯\_(ツ)_/¯
One oczywiście stracone dla tych
@skitarii: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Mr_andrzej: bo muszą sobie wytłumaczyć nieudane życie osobiste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@skitarii: Wiemy.
@olaf_wolominski: to dobrze, że ja chociaż nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zalogowany_jako: masz szczęście. Rok byś się spóźnił i by ci pas cnoty założyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)