Wpis z mikrobloga

@LukasTM: może raczej promuj to w stronę reklamową - jako logo, banner czy gadżet do sklepu/knajpy/firmy na zlecenie, bo jako ozdoba do domu, to moim zdaniem też średnio
  • Odpowiedz
@LukasTM: jak przedmówca, zrób reklamę z pozycjonowaniem jako „prezent świąteczny dla babci” albo inny prezent ślubny czy na wieczór panieński, zasugeruj okoliczność bo mi się różne bzdury wyświetlają ale to jest świeże i chyba żywica epoksydowa się już znudziła ludziom ;)
  • Odpowiedz
@LukasTM: rob takie dla biegaczy dedykowane na konkretne biegi z miejscem na wieszanie medali
a jak masz jakis fajny pomysl to ja bym zamowil cos tego typu do piekarni
na fb jestem jako Lukas the baker (albo Upieklo mi sie - Piekarnia u Lukasza) i jakbys mial jakis fajny pomysl na taka ozdobe to bym kupil:)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@lukson01 wycinam w mojej dawnej pracy. Zajmują się cięciem laserem, gięciem, spawaniem, lakiernia proszkowa. Takich firm jest mnóstwo ale probkem jest taki że mają zawsze jakieś minimum produkcyjne. W mojej byłej pracy jest to 300 zł netto. Ja jako były pracownik tne bez minimum. Jak chcesz coś pojedynczego to napisz do mnie. Coś wymyślimy :)
  • Odpowiedz