Wpis z mikrobloga

Klaudia, Klaudią. Miała w #!$%@? trudną decyzję. Nie będąc wyrafinowanym strategiem i nie myśląc o rozbijaniu najmocniejszych par (które w tych zrytych zasadach programu i tak w każdej chwili mogłyby wrócić) zrobiła co zrobiła. Period.

Ale ta wiecznie wygięta na ryju Olka, ma takie pretensje jakby nie wiadomo co się wydarzyło. Jeśli Olka faktycznie miała chłopaka w czasie HP, a celowe wygłuszenie jej słów o tęsknocie do Wentyla na to wskazuje to t powinna się cieszyć że Klaudia w złości gdzieś nie chlapnela całej prawdy.

Ogółem szkoda mi Klaudii bo jako przyjaźnie nastawiona do wszystkich była najgorsza osoba do podjęcia takiej decyzji. Natomiast Olka to stypiara, wiecznie niezadowolona, robiąca miny jakby non stop coś jej nie pasowało. #!$%@? z nią.

Teraz czekam na "protokół rasizm 2.0" w wykonaniu Erazmusa. Czuję że powrót Alimenciarza sprawi że Kozobrody spakuje walizy. Ju noł bro aj dont giw e fak bat for mi its rejsizm dat ju get bak to hotel paradajs end ju traj tu tejk Andżela ełej from mi.
#hotelparadise
  • 4