Aktywne Wpisy
smutnarzaba +3
Eh Mirki. Przyszłam się pożalić. Przeprowadziłam się w tym roku do chłopa jakieś 600km. Drugi koniec Polski. Mieliśmy lecieć na wakacje w tym tygodniu. Właśnie mi napisał że wyjechał gdzieś i nie powie mi gdzie. We wtorek ma wrócić bo chce sobie uporządkować wszystko w głowie. W ten sposób psuje się dobre różowe, które gotują obiadki i piorą brudne gacie (╥﹏╥)
Jak mam jechać na jakieś wakacje po
Jak mam jechać na jakieś wakacje po
Czy ktoś tutaj odstawiał kiedyś #m-------a pytam się bo postanowiłem rzucić po tym jak nie mogę sobie przypomnieć co wczoraj wieczorem z #rozowypasek porabiałem i zastanawiam się czy takie dziury w pamięci zanikną czy z tym do końca życie mam się mierzyć
Przecież nie trzeba być tytanem intelektu, żeby w grze w której ciągle odpadają ludzie, mieć przekalkulowane kogo najlepiej się strategicznie pozbyć jeśli będzie się miało okazję.
Reakcja Olki choć emocjonalna to nie dziwi mnie tak bardzo. Klaudia przy każdej okazji staje przeciwko niej.
Wystarczyłoby wywalić Monikę - nie dość, że wygrywa dużo konkurencji to jeszcze Klaudia miałaby backup plan w postaci Mikołaja.
#hotelparadise
Nie mogę się tylko zdecydować czy wolałabym żeby Monika odpadła teraz, czy żeby nakręcili się z Mikołajem na wygraną jak Jay Z Elizą w zeszłym sezonie i odpadli zaraz przed ( ͡º ͜ʖ͡º)
HP chyba wydobywa ze mnie sadystyczną część natury - uwielbiam patrzeć, jak oni się zawodzą...