Aktywne Wpisy
kimczix +2
gdybyście nie odczuwali stresu, to co byście zrobili
Linnior88 +14
Pamiętam jak kiedyś nad zalewem byłam z koleżanką i jakiś koleś przyszedł walić gruchę koło nas
Ja się tylko skrzywiłam z zażenowaniem i powiedziałam "weź to schowaj , ja #!$%@? "
Mogłam mu jeszcze foto zrobić i wszędzie rozwiesić
Ja się tylko skrzywiłam z zażenowaniem i powiedziałam "weź to schowaj , ja #!$%@? "
Mogłam mu jeszcze foto zrobić i wszędzie rozwiesić
Mirki i Mirabelki, dajcie plusa na pocieszenie… Właśnie rozpadł się mój 10 letni związek… Niedawno kupiliśmy mieszkanie, od kilku lat staraliśmy się o dziecko, miałam nadzieję, ze nowe miejsce pomoże… A dziś on wraca po całonocnym „ruchaniu dup” jak sam mówi i kładzie się jak gdyby nigdy nic do naszego wspólnego łóżka. Mnie samej uczciwość i przyzwoitość nie pozwolilaby nawet na wyjscie na randkę, gdy wciąż mieszkamy pod jednym dachem. Pomijając, ze jestem różową po 30 wiec i tak dla mnie to już game over. Marzenia o rodzine mogę sobie wsadzić w kieszeń, mieszkania zaraz tez mieć nie będę… Siedzę i ryczę, nie mam siły na nic…
#rozstanie #zalesie #gorzkiezale
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6356e4213b80a09eaab15985
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: XD kurde wiedziałaś co to za typ, myślałaś że jak w komediach romantycznych chłop sie zmieni? Trzeba było normalnego wziąć a nie #!$%@?.
Komentarz usunięty przez autora
Lol co? On tak mówi w żartach jak był "na mieście", czy rzeczywiście był na ruchanku? A druga sprawa to "jak sam mówi" - jak to mówi? To to miało miejsce częściej?
Z resztą nie ważne w sumie, chciałem tylko powiedzieć, że wy kobiety macie niby mieć pragmatyczne podejście do życia, wcześniej dojrzewać, mieć empatię, wczuwać się lepiej w czyjeś emocje itd. a coraz częściej widzę, że to nie jest prawda. Żyjecie w jakimś filmie czy w równoległej rzeczywistości którą sobie same generujecie w swojej głowie, a potem jesteście rozczarowane, że świat się do tej wizji nie dostosował.
@betterbeworthit Powiedz chociaż, że Tobie się udało wyjść na prostą. Może i dla mnie będzie nadzieja, choć teraz ciężko mi to sobie wyobrazić nawet.
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: Baba, co się wykopu naczytała i uwierzyła w przegrywowe urojenia xD
@szatkownica: tak.
Każdy mówi jakim jest #!$%@? wystarczy słuchać i obserwować. Zwłaszcza jak masz na to kilka lat.