Wpis z mikrobloga

Czasem nachodzą mnie takie myśli, że na #!$%@? ja tą bejce kupowałem (strasznie drogie w utrzymaniu, i tak wiem : stać na konia stać na owies ale ceny zapasowych czesci Są z dupy) ale jak tylko się przesiądę ze służbówki albo przejadę się jakims innym normikowym autem to te myśli odchodza w niebyt).warto było:) chyba bmw forever
#bmw #motoryzacja
  • 11
  • Odpowiedz
@bruhh: f26, w sumie nic sie jeszcze nie zepsuło ale ale jakies drobne #!$%@? typu znaczek(tak gdzie x3 f25 ma swoatla mijania=100pln. Zaslepka od spryskiwacza swiatel 100pln, swiatlo przecimgielne=300pln. Ubezpieczienie(2500euro rocznie)(szwecja) . Idz pan w #!$%@?:) no ale wiedzialem na co sie pisze. Ogolnie zadowolony jestem tylko sie pozalic musialem
  • Odpowiedz
@bruhh: prawko 15 lat. Drogo bo bmw(przynajmniej tak mowia w ubeczpieczelniach) . Zalezy tez od tego gdzie mieszkasz i czy parkujesz na ulicy czy w garazu. U mnie akurat nienajciekawsza dzielnica i ulica. Za saaba 95 placilem 450euro rocznie. Oczywiscie mowimy o ubezpieczeniu full. Przy bmw moj wköad wlasny to 100euro w razie czego. I moglbym miec taniej z 500e ale wtedy przy uszkodzeniu to walka z ubezpieczalnia. Tu gdzie
  • Odpowiedz
@Zbieracz_kapiszonuf: kupiłem zgruzowane e39 w maju, do tej pory przejechałem z 1500km z powodu ciągłych awarii i braku czasu na naprawę, jednak nadzieja że w końcu będę mógł napisać coś takiego jak Ty, podtrzymuje moją chęć naprawy XD A przesiadam się z focusa mk1, więc przeskok duży.
  • Odpowiedz